Libnet.ro
UNICEF

20:15

DETALII SOCANTE! S-a aflat care este DRAMA lui Catalin Botezatu! Am zis `pas`. Dar m-am chinuit sa...

B1 B1,
DETALII SOCANTE! S-a aflat care este DRAMA lui Catalin Botezatu! Am zis `pas`. Dar m-am chinuit sa...

Catalin Botezatu si-a dedicat viata meseriei de designer si face o treaba minunata, fiind unul dintre cei mai apreciati creatori de moda din Romania, insa nu acesta a fost visul lui din. continuă pe B1

Care este relatia dintre Simona Halep si Darren Cahill, dupa eliminarea de la Australian Open. Trebuie sa taca!

Ce s-a intamplat intre Simona Halep jucatoarea clasata pe locul doi in clasamentul WTA si antrenorul sau? Aceasta a rafunit dupa infrangerea de la Australian Open. Relatia dintre Halep si Cahill, dupa eliminarea de la Australian Open Relatia dintre cea mai buna tenismena din Romania si antrenorul sau este una foarte stansa. Antrenorul australian sustine .

Care este cel mai important eveniment sportiv dupa parerea lui Rafael Nadal

Cu 19 trofee de Grand Slam castigate si 84 de titluri ATP in cariera, Rafael Nadal stie cu siguranta care este, in opinia sa, cea mai importanta competitie sportiva. Se disputa o data la patru ani si este foarte greu de castigat.

Ce face Carmen Trandafir de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Care este relatia ei cu Emil Gradinescu

Carmen Trandafir a implinit 45 de ani, arata spectaculos si are o viata asa cum a visat. Iata cum arata viata ei de cand a ales sa puna familia pe primul plan! Artista a povestit in detaliu cum decurge o zi din micul ei univers si care este relatia cu tatal copilului sau, Elin Gradinescu.

DETALII SOCANTE au iesit la iveala! Meghan Markle si printul Harry au fost, de fapt, ALUNGATI de la PALAT! MOTIVUL ESTE iNGROZITOR

Meghan Markle si printul Harry au decis sa se sustraga atributiilor care le reveneau, sa se retraga din Familia Regala si sa plece in Canada, decizie contestata de ceilalti membri ai familiei.

Motiunea de cenzura a trecut. Care este traseul guvernului Orban de acum!

Guvernul Orban are acum atributii limitate. Nu mai poate da ordonante de urgenta si nici semna acte importante. Care sunt sarcinile Cabinetului Orban pana la numirea unui nou Guvern.

Mesajul emotionant transmis de TIBI USERIU, inainte de finalul YUKON ARCTIC. Care este cea mai mare spaima a sportivului

Tibi Useriu a reusit sa transmita primul mesaj pentru toti cei care l-au sustinut in tot acest timp in cursa extrema Yukon Arctic. intr-un clip publicat pe pagina de Via Transilvania, Tibi Useriu a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )